En sprød og sommerlig salat med dejlige råvarer.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skyl salaten, del den op i blade, og slyng dem tørre i en salatslynge eller et viskestykke.

Skær forårsløgene i fine ringe, og skær agurken i lange stave.

Skyl dilden, og dup den tør i et viskestykke.

Kom rapsolie og citronsaft i et syltetøjsglas sammen med hvidløg og knust dildfrø eller hakket dild, og ryst det godt sammen. Smag til med salt og peber.

Vend salat, agurk, forårsløg og plukket dild godt med marinaden.

Anret salaten i en fin bunke på et fad, og fordel rejer og små klatter af rygeost ovenpå. Spis salaten som forret eller frokost i det grønne.

Opskrift og styling: Billede er venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers salatværksted"
Foto: Billede er venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers salatværksted"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.