Denne lækre salat gør det fint ud for en middag.


Tilberedning

+60 min - 4 pers

Læg kødet i en gryde, og kom koldt vand over. Bring det i kog, og skum af. Kom salt, løg i kvarte, hvidløg, oregano og evt. mynte i, og kog op. Lad kødet småkoge under låg i 1½-2 timer, til det er meget mørt. Lad kødet trække ½ time i kogevandet. Skær kødet i 1 cm tykke skiver, og hiv dem i strimler med en gaffel.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen.

Snit romainesalaten, og bland den med spidskål i en stor skål. Skær radiserne i skiver. Skær melonkødet i tern. Rens og skær peberfrugten i strimler. Snit forårsløgene. Kom radiser, melon, peberfrugt og løg i skålen til salaten.

Kom også kød og dressing i, og vend rundt. Fordel salaten på et fad, og pynt med groftsmuldret ost og evt. oliven. Lad hver især tage ekstra jalapeños over deres salat efter smag.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Smagen af Moderne Mexico” af Bente Nissen Lundsgaard

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.