Salat med nudler og bøf
Tilberedning
30 min - 4 personer
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen og snit det fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
Knæk den nederste træde ende af aspargesene og damp asparges i ca. 2 min. Skær asparges igennem på langs.
Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem i ca. 3 min. på hver siden, afhængig af tykkelse og hvor gennemstegt du ønsker kødet. Skær kødet i skiver.
Flæk chililen skrab kernerne ud og hak chililen fint. Rør chili med ingefær, presset hvidløg, olie og sojasauce til en dressing.
Vend nudler med kål, asparges og kød. Dryp dressingen over og drys med cashewnødder og koriander. Server evt. med sød chilisauce.
Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto Anders Schønnemann