Salat med melon, feta og ristede græskarkerner
Tilberedning
30 min - 8 personer
- Del hjertesalaten igennem på langs og fjern kun det nederste stykke stok, så bladene stadig holdes sammen. Skær salaten på langs i tynde både.
- Nip stilkene af feldsalaten og rucolaen.
- Skræl melonerne og skær dem i 2 x 2 cm store firkanter.
- Anret de tre slags salat med melonstykker og smuldr fetaosten over i store stykker.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten
- Rist græskarkerne på en tør pande til de giver lyd.
- Drys kerner og mynte over salaten. Krydr med havsalt og friskkværnet hvid peber.
Arbejdsplan:
To timer før
Skær de to meloner og stil dem køligt med husholdningsfilm over
Rist græskarkerne
Skyl og klargør de tre slags salat
Hak mynten
Lige før middagen
Vend salaten sammen og krydr
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Mad til mange" af Camilla Zarah Lawes