Knasende salat med sød melon og feta. Det er en rigtig sommer salat

Tilberedning

30 min - 8 personer

  1. Del hjertesalaten igennem på langs og fjern kun det nederste stykke stok, så bladene stadig holdes sammen. Skær salaten på langs i tynde både.
  2. Nip stilkene af feldsalaten og rucolaen.
  3. Skræl melonerne og skær dem i 2 x 2 cm store firkanter.
  4. Anret de tre slags salat med melonstykker og smuldr fetaosten over i store stykker.
  5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten
  6. Rist græskarkerne på en tør pande til de giver lyd.
  7. Drys kerner og mynte over salaten. Krydr med havsalt og friskkværnet hvid peber.

Arbejdsplan:


To timer før

Skær de to meloner og stil dem køligt med husholdningsfilm over 
Rist græskarkerne
Skyl og klargør de tre slags salat
Hak mynten

Lige før middagen
Vend salaten sammen og krydr

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Mad til mange" af Camilla Zarah Lawes

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med melon, feta og ristede græskarkerner

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.