Denne salat med mango er sydamerikansk og passer godt til f.eks. stegt kylling eller fisk. Smagfuld med både frugt og grønt.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skyl og snit salaten. Afdryp den godt. Snit salaten groft. Skræl, og skær mangoen i både. Skær æblerne i 4 både. Fjern stilk og kernehus. Skær bådene i tern. Bland salat, mango og æble i en skål.
  2. Pisk sennep og citronsaft sammen. Pisk de øvrige ingredienser i. Vend dressingen i salaten. Fordel brøndkarse over.
  3. Steg græskarkernerne på en pande i sirup 3-4 minutter. Afkøl på bagepapir på en bageplade. Drys græskarkernerne over salaten lige før servering.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.