Brug sæsonen smukke og søde hindbær i salaten


Tilberedning

30 min - 8 personer

Børst kantarellerne rene for evt. jord. Rist dem på en varm pande i olien og krydr godt med salt og peber. Tag dem af varmen og stil dem til side.

Skær bananskalotteløgene i tynde skiver.

Kog hindbæreddiken med sukkeret, til det er smeltet. Kom løgringene i, bring lagen i kog og lad dem småkoge et par minutter. Tag dem af varmen.

Vask eller skræl karotterne. Blancher dem i spilkogende saltet vand i ½-1 minut, så de stadig har bid.

Anret kantarellerne med karotter og hele hindbær og dryp hindbærlagen med løgringene over. Pynt med citrontimian og drys med lidt salt og peber.

Arbejdsplan
2 timer før

Rens kantarellerne

Lige før middagen
Kog lagen
Blancher karotterne
Rist kantarellerne
Anret salaten, kom dressingen på og krydr

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Mad til mange" af Camilla Zarah Lawes

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.