Let bitre salater smager godt med søde appelsiner og gulerødder blandet i. God salat til grillstegt skinke- eller kalkunschnitzel med ovnbagte, timiankrydrede kartoffelbåde.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skræl gulerødderne, skær dem i tynde stave og kog dem 1 min.
  2. Skyl dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Skyl salaten godt og riv evt. bladene i mindre stykker.
  3. Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne og skær kødet i tynde skiver.
  4. Pisk en dressing af honning, olie og appelsinsaft i en stor skål og smag den til med salt og peber.
  5. Vend grøntsager og frugt i dressingen og drys evt. med nødder.
  6. Server salaten med gulerødder og appelsin.

Energi pr. person:
1100 kJ (270 kcal)
Fordelt på:
Protein 7%
Kulhydrat 44%
Fedt 49% (15 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.