En lækker og sprød salat med glaskål og pære

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Snit spidskål fint.
  2. Skær glaskål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  3. Skær pære i tynde skiver.
  4. Bland spidskål, glaskål, pære og karse i en skål.
  5. Bland olie, sennep, salt og peber i en skål.
  6. Hæld eddike i, imens du pisker det sammen.
  7. Kom marinaden i skålen. Vend sammen.
  8. Top med tranebær.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.