Der er masser af grøntsager og mad i denne fyldige salat der også byder på lidt kød. 


Tilberedning

45 min - 4 personer

Skyl kornene og kog dem som angivet på emballagen. Afdryp og afkøl kornene.

Tænd ovnen på 200 grader. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg parmaskinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i parmaskinke. 

Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på bagepladen ved siden af mørbraden. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen. Tag mørbraden ud efter ca. 20 minutter og bag rødbederne videre i ca. 10 minutter til de er møre. 

Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med korn sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber. 

Skær kødet i skiver og anret med salaten. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.