Skøn blomkålssalat med masser af friske krydderurter.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste blade fra blomkålen. Skær tynde skiver af blomkålshovedet hele vejen rundt, til du når ind til stokken, som kasseres.
Rist pinjekernerne, til de er lysebrune.
Snit alle krydderurterne fint. Riv skallen af citronen. Bland krydderurter med citronskal, kapers og olivenolie.

Hæld vinaigretten over blomkålen og lad den trække i et par timer.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Når livet er en fest af Marie Melchior

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med blomkål, pinjekerner og krydderurter

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.