Broccolien er skåret ultratyndt som små træer. Salaten har sødme fra hyldeblomst og balsamico. Børnenes favorit.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skrub kartoflerne og kog dem 10 minutter i saltet vand. Lad dem trække yderligere 8-10 minutter i det varme kogevand til de er møre. Tag vandet fra og lad kartoflerne afkøle.

Skær broccolien i ultra tynde buketter med en skarp kniv.

Rør en marinade af balsamico, olivenolie, salt og peber og hæld den over broccolien. Lad broccolien trække på køl en times tid.

Bælg ærterne og hak dilden.

Rør en dressing af hyldeblomstsaft, balsamico, salt, peber og lidt honning. Tilsæt olivenolie og pisk dressingen, til den samler sig.

Del kartoflerne i kvarte. Vend kartofler med ærter, broccoli og dild og hæld den resterende marinade fra broccolien i dressingen. Vend dernæst dressingen i salaten. 

Opskrift: Salattøsen, Styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med ærter, broccoli og hyldeblomstdressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.