Salat med ærter, broccoli og hyldeblomstdressing
Tilberedning
30 min - 4 personer
Skrub kartoflerne og kog dem 10 minutter i saltet vand. Lad dem trække yderligere 8-10 minutter i det varme kogevand til de er møre. Tag vandet fra og lad kartoflerne afkøle.
Skær broccolien i ultra tynde buketter med en skarp kniv.
Rør en marinade af balsamico, olivenolie, salt og peber og hæld den over broccolien. Lad broccolien trække på køl en times tid.
Bælg ærterne og hak dilden.
Rør en dressing af hyldeblomstsaft, balsamico, salt, peber og lidt honning. Tilsæt olivenolie og pisk dressingen, til den samler sig.
Del kartoflerne i kvarte. Vend kartofler med ærter, broccoli og dild og hæld den resterende marinade fra broccolien i dressingen. Vend dernæst dressingen i salaten.
Opskrift: Salattøsen, Styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck