Skøn kombination af sommerens kål med et tvist af Østen.

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Flæk chilien, skær frøvægge og kerner væk og hak den fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg og chili med sesamolie og limesaft.

    Snit spidskålen fint. Skær blomkålen i store buketter og skær dem i så tynde skiver du kan.

    Vend begge slags kål i dressingen og smag til med salt.

    Skær forårsløgene i skiver og hak koriander groft og drys begge dele over salaten.

    Tip:
    I stedet for ristet sesamolie kan du bruge smagsneutral olie og riste 2 spsk sesamfrø på en tør pande og vende i dressingen.

    Opskrift og styling: Christine Bille
    Foto: Henrik Freek

     
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat af blomkål og spidskål med sesamdressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.