En ægte fransk bistro klassiker tilsat lidt sommer.

 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skyl salaten og slyng den tør. 

Ryst eddike sammen med salt, peber, sennep og olivenolie til en dressing. Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med hindbær og valnødder.

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær gedeost i skiver og fordel på brødene. Rist brødene i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet.

Anret brødet på salaten og dryp lidt honning over. Krydr med salt og peber.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.