Sæsons ultimative hotdog
Tilberedning
30 min - 4 personer
Lynsyltet agurkesalat
Kog sennepsfrøene i vandet i 2 min.
Tilsæt eddike, sukker og salt og kog op.
Tag gryden fra varmen, vend agurkerne i lagen og læg låg på. Rør indimellem i agurkerne og lav de øvrige ingredienser til hotdogsene klar mens agurkerne trækker.
Bløde løg
Pil løgene og skær hvert løg i 8 både.
Steg løgene ved middelhøj varme i olien på en pande. Temperaturen på panden skal hele tiden være så tilpas lav at løgene kan stå og simre og blive møre, uden at blive brændte. Rør ofte i dem og krydr med salt og peber.
Læg pølserne ned mellem løgene og steg dem ved svag varme til de er helt gennemvarmede og let-brunede på begge sider.
Varm flutene i ovnen. Halver dem og flæk dem.
Smør dem på indersiden med sennep. Læg 2 salatblade i hver. Læg en pølse i hvert brød.
Tag agurkerne op af lagen og læg dem på den ene side af hotdogen.
Fordel løgene på den anden side.
Dryp ketchup over hver hotdog.
Denne hotdog skal spises med begge hænder.
Energi pr. person
2000 kJ (480 kcal)
Protein: 16 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 29 % (15 g)
Grønsager pr. person: 190 g
Opskrift og styling: Christine Bille Nielsen
Foto: Henrik Freek