Der er ikke noget bedre end en super lækker tomatsalsa lavet på solmodne tomater.


Tilberedning

15 min - 4 pers

  1. Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomaterne fint.
  2. Snit peberfrugten og hak løget fint.
  3. Flæk chilien. Skrab kernerne ud og hak chilien fint.
  4. Vend tomater med peberfrugt, chili, presset hvidløg og hakket basilikum. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
  5. Server til en grillet bøf eller i en burger i stedet for ketchup.

Tip
Opbevar altid tomater ved stuetemperatur, så de beholder den gode smag.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.