En genial grøntsagssovs. Den smager fantastisk og kan bruges til alverdens retter, som fx lasagne, pasta eller chili con carne.

Sæsons suveræne grøntsagssovs
Ingredienser
4 pers.
1
løg
1
porre
1 bundte
persille
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
4 kviste
frisk rosmarin
1 dåse hakkede tomater
5 dl grøntsagsbouillon
salt og peber
Tilberedning
1
2
3
4
Tip
Tilsæt fløde til sovsen og tilbered sovsen som ovenstående, men med 3 dl bouillon. Blend sovsen til den er helt flydende og spæd til med 2 dl fløde.
- Brug saucen til kødsauce, pasta, i lasagne, eller der hvor du mangler sovs.
- Svits evt. 500 g hakket oksekød med hvidløg og suppler med grøntsagssovsen
- Sovsen kan også spædes til med mere bouillon og en, to, tre, så har du en grøntsagssuppe.
- Saucen kan fryses.
- Byt og erstat rodfrugterne afhængig af hvad du har.