Sæsons jordbærmazariner
Tilberedning
45 min - 8 personer
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Riv marcipanen på et rivejern og rør det sammen med sukker. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn i marcipanblandingen sammen med smørret.
- Tilsæt æggene, et ad gangen og vend til sidst melet i dejen sammen med grofthakkede mandler. Smør formene og fordel mazarinmassen heri.
- Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve og fordel dem på mazarinerne. Tryk dem let ned i dejen.
- Drys med mandelflager og bag mazarinerne i 15-20 minutter til de er gyldne.
- Server med cremefraiche eller flødeskum.
Tip!
Mazarinerne kan også tilberedes med andre bær og frugter. Prøv fx med hindbær, ferskener, æbler eller pærer
Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek