Jordbærmazariner: Søde, saftige og uimodståelige små tærter. Har du ikke små portionsforme, så bag kagerne i en stor form.

Tilberedning

45 min - 8 personer

  1. Tænd ovnen på 200 grader. 
  2. Riv marcipanen på et rivejern og rør det sammen med sukker. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn i marcipanblandingen sammen med smørret.
  3. Tilsæt æggene, et ad gangen og vend til sidst melet i dejen sammen med grofthakkede mandler. Smør formene og fordel mazarinmassen heri.
  4. Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve og fordel dem på mazarinerne. Tryk dem let ned i dejen.
  5. Drys med mandelflager og bag mazarinerne i 15-20 minutter til de er gyldne.
  6. Server med cremefraiche eller flødeskum.  

Tip!
Mazarinerne kan også tilberedes med andre bær og frugter. Prøv fx med hindbær, ferskener, æbler eller pærer 

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.