• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Rysteribs med honning

Rysteribs med honning

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Rysteribs med honning knaser ikke som udgaven med sukker. Det er egentlig meget rart.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Jul – Aug
    Vegetar
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    6 personer

    1 bakke ribs – ca. 250 gram
    3 spsk klar honning

    Opskrift udviklet af Anne Mette Ehlers
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Erstat honning med ahornsirup eller sukker.

    Holdbarheden er fem dage i køleskabet i glas med låg eller i skål med sølvpapir.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies