Rysteribs med honning knaser ikke som udgaven med sukker. Det er egentlig meget rart.


Tilberedning

15 min - 6 personer

Skyl ribsene og put dem i en frysepose sammen med honningen. Sørg for at der kommer lidt luft med i posen, inden du binder en knude. Ryst posen 4-5 gange over en time.

Hæld i en skål.

Vil du have helt bristede bær kan du mose med en gaffel til sidst.

Server Rysteribs med honning som tilbehør til en god grillbøf, i snobrødet, til is og på ostemaden.

Holdbarhed
Fem dage i køleskabet i glas med låg eller i skål med sølvpapir.

Tip
Erstat honning med ahornsirup eller sukker.

Opskrift udviklet af Anne Mette Ehlers
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.