• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login

Rugmelspandekager med savoykål og rysteribs

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Rug – kål og ribs. Dejlige nordiske råvarer forenet i en ret, der nok skal gå hen og blive en af familiens nye livretter!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Sep – Jan
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    4 æg
    6 dl letmælk
    1/4 tsk salt
    2 dl rugmel
    2 dl hvedemel
    1 spsk koldpresset rapsolie til bagning

    Fyld
    1
     lille savoykål
    200 g kogt skinke i skiver
    100 g reven mild ost - max. 17 g fedt pr. 100 g

    Rysteribs
    250 g ribs, ribbede
    3 spsk sukker

    Tilbehør
    2
     dl letmælksyoghurt smagt til med hakket persille, salt og peber.

    Opskrift  og styling: Bente Nissen Lundsgaard

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Du kan vælge at snitte kålen i strimler inden den dampes, så skal du kun bruge et par dl letsaltet vand.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies