Rug – kål og ribs. Dejlige nordiske råvarer forenet i en ret, der nok skal gå hen og blive en af familiens nye livretter!

Rugmelspandekager med savoykål og rysteribs
Ingredienser
4 pers.
4 æg
6 dl letmælk
1/4 tsk salt
2 dl rugmel
2 dl hvedemel
1 spsk koldpresset rapsolie til bagning
Fyld
1 lille savoykål
200 g kogt skinke i skiver
100 g reven mild ost - max. 17 g fedt pr. 100 g
Rysteribs
250 g ribs, ribbede
3 spsk sukker
Tilbehør
2 dl letmælksyoghurt smagt til med hakket persille, salt og peber.
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Du kan vælge at snitte kålen i strimler inden den dampes, så skal du kun bruge et par dl letsaltet vand.