Her får du en af Sæsons ultimative sandwiches til sommerens mange skovture og strandture.

Tilberedning

30 min - 4 sandwiches

Fjern de yderste blade og stokken fra spidskålen. Snit kålen fint enten på en mandolin eller med en meget skarp kniv.

Del laksen i flager. Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild. Vend forsigtig med spidskål og laks. Smag salaten til med salt og peber.

Fordel laks–spidskålsalat og agurk i skiver mellem rugbrødsboller eller to skiver brød.

Frugt og grønt pr. person: ca. 120 g

Tip: I stedet for spidskål kan du bruge 2 fintsnittede fennikler.

Tip: Du kan erstatte varmrøget laks med røget makrel.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek


 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rugbrødssandwich med varmrøget laks og spidskålsalat

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.