En sund og mættende sandwich - perfekt til at stille sulten om eftermiddagen.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Bagetid for peberfrugter: Ca. 25 minutter ved 200°.

Læg peberfrugterne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Tag peberfrugterne ud og kom dem i en plasticpose egnet til madvarer. Luk posen tæt. Lad peberfrugterne ligge i ca. 10 minutter, tag dem derefter ud og flå skindet af. Skær peberfrugterne i hver 4 strimler og rens dem for kerner.

Sprøde milde løg: Kom imens løgringene i en skål og bland dem med salt – knug evt., så saltet trænger godt ind. Lad løgene trække i ca. 15 minutter. Skyl saltet af og hæld koldt vand på. Lad løgene trække i yderligere ca. 15 min., hæld vandet fra og dup de sprøde milde løg tørre.

Rist evt. rugbrødet og læg det sammen om ost, peberfrugtstrimler, sprøde løg, figner og feldsalat. Del hver sandwich i 2 trekanter.

Tip
I kan naturligvis også komme almindelige rå løg i sandwichene. Men disse løg er behageligt milde, og så slipper man også for en lidt heftig løg-ånde….og det er jo meget rart, hvis man er på farten.

Opskrift og foto udlånt fra bogen "Grove løjer - tid til en sundere famiilie"

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rugbrødssandwich med ost, frugt og grønt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.