Du kan lave hummus til et par dage – eller du kan købe en god, færdig hummus. Denne er simpel og ret-så-klassisk og det perfekte nemme pålæg!

Tilberedning

30 min - 2 personer

  1. Blend kikærter med hvidløg, spidskommen, tahini og olivenolie.
  2. Spæd med koldt vand, til den er glat.
  3. Smag til med salt og evt. mere citron, spidskommen og/eller tahini.

Madder:

  1. Smør 4 skiver rugbrød med hummus, top med tynde skiver af agurk og servér straks eller klap sammen.
  2. Pak dem i madpakken, servér dem med det samme eller pak dem som snack til en lang skoledag.

TIP!
Husk også at bruge hummus som dip til masser af skønne grøntsager.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.