• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Smørrebrød – opskrift på rugbrødsmadder med blomkål og estragonmayonnaise

Rugbrød med bagt blomkål og estragonmayonnaise

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Rugbrødsmadder og smørrebrød kan være meget andet en leverpostej eller spegepølse. Her er et velbelagt stykke rugbrød med blomkål og estragonmayo.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 store rugbrødsmadder

    1 lille blomkål

    Olivenolie

    Flagesalt

    Peber

    Blade salat, f.eks. hjertesalat

    4 skiver rugbrød

    Estragonmayonnaise

    2 æggeblommer

    1 tsk dijonsennep

    1 tsk æblecidereddike

    1 tsk salt

    1 ½ dl rapsolie eller anden smagsneutral olie

    1 spsk finthakket frisk estragon

    Citronsaft

    1 nip peber

    Opskrift, foto og styling: Julie Karla

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Tip

    Estragonmayonnaisen smager også skønt i en sandwich. Prøv for eksempel en grovbolle med chorizo, spinat, tynde skiver af æble og hjemmelavet estragonmayonnaise.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies