En variation af det traditionelle rugbrød, som både kan bruges i madpakken og til eftermiddagste. Nyd bollen som den er eller med et godt lag smør – det skal der være plads til ind imellem


Tilberedning

+ 60 min - 20 stk

Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt salt og honning og så mel, rugkerner, og rør det godt sammen. Vend abrikos og valnødder i. Dejen skal være klistret og tung.

Form en håndfuld dej til en bolle, put evt. koldt vand på hænderne, så dejen nemt kommer af hænderne. Det gør også bollerne lidt mere glatte. Lad bollerne hæve tre timer. Pynt med rugflager, sæt bollerne i kold ovn, og bag dem ca. 40 min. ved 180 grader.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Rigtig god fordøjelse".

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.