Pastasalat er elsket af alle, her med rucola, tomater og forårsløg. Spises som frokostret eller dejlig tilbehør til aftensmaden.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Bag auberginerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.

Kog og sigt pastaen, skyl den i koldt vand og lad den dryppe godt af.

Blend en pesto af rucola, hvidløg, olie, citronsaft og lidt vand og tilsæt friskrevet parmesan.

Flæk auberginerne på langs, skrab kødet ud med en ske og hak det groft.

Bland pesto, pasta og grøntsager og smag til med salt og peber.

Pynt med forårsløg i skiver.

Tip
Server retten til grillet eller stegt okse- eller kalvekød.

Energi pr. person:
1900 kJ (450 kcal)
Fordelt på:
Protein 13%
Kulhydrat 66%
Fedt 21% (11 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 250 g

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.