En enkel men skøn salat som kan nydes til frokost eller aften.


Tilberedning

30 min - 2 personer

Pisk eller ryst balsamico, æblecidereddike, honning, ½ tsk salt og et par kværn peber sammen. Tilsæt olien, pisk det godt i gennem, og smag til med honning.

Skyl og slyng rucola og radicchiosalat. Skær aflange tomater i stave eller små tomater i halve. Skær agurken i stave. Hak de tørristede mandler groft. Bland alle ingredienserne til salaten let med dressingen.

Server salat med det samme.

På grund af rucolaen falder denne salat hurtigt sammen og egner sig derfor ikke til at stå i længere tid på en buffet eller i køleskabet.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Moderne italienske retter af Sandra Pugliese

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.