Rosenkål får her tilført smag fra valnøddeolie, syre fra æbleeddike og skarphed fra chili - en herlig herlig vintersalat der går godt til det meste, fx and, vildt og oksekød.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Fjern de yderste blade på rosenkålen hvis de er grimme, og skær rosenkålene i halve.

Kog dem i letsaltet vand i 5 minutter, og dryp dem af i en sigte.

Bland rosenkål, æblestykker, chili, æblecidereddike og valnøddeolie i en skål, og smag til med salt og peber.

Server straks sammen med hjemmebagt flute.

Opskrift og styling: Venligst udlånt fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.