Cæsar salat er altid et hit – prøv denne usædvanligt lækre, fyldige udgave med kyllingebryst og avocado. En super lækker frokostsalat.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær brødskiverne i lidt store, grove stykker, bred dem på en plade med bagepapir, pensl dem med olie og drys evt. lidt flaget salt på. Bag brødcroutonerne gyldne i ovnen ved 200° varmluft.

Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det gyldent ca. 4 minutter på hver side. Lad det afkøle og riv eller skær det i lidt grove stykker.

Riv eller skær salaten i mundrette stykker.

Flæk udsten og skær avocadokødet i både.

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag den godt til med groftkværnet peber – husk, at både ost og ansjos salter en del i sig selv.

Anret ingredienserne til salaten i en flot stor bunke, dryp dressingen over – og drys med pur- og rødløg.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.