Romainesalat a la Caesar
Cæsar salat er altid et hit – prøv denne usædvanligt lækre, fyldige udgave med kyllingebryst og avocado. En super lækker frokostsalat.
Tilberedning
30 min - 4 personer
Skær brødskiverne i lidt store, grove stykker, bred dem på en plade med bagepapir, pensl dem med olie og drys evt. lidt flaget salt på. Bag brødcroutonerne gyldne i ovnen ved 200° varmluft.
Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det gyldent ca. 4 minutter på hver side. Lad det afkøle og riv eller skær det i lidt grove stykker.
Riv eller skær salaten i mundrette stykker.
Flæk udsten og skær avocadokødet i både.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag den godt til med groftkværnet peber – husk, at både ost og ansjos salter en del i sig selv.
Anret ingredienserne til salaten i en flot stor bunke, dryp dressingen over – og drys med pur- og rødløg.
Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek