Har du en rest blandede rodfrugter liggende, er det oplagt at bruge dem til rösti. De er skønt og populært tilbehør til oksestegen eller bøffen.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Rens og riv rodfrugterne groft. Tryk rodfrugterne tørre i køkkenpapir, kom dem i en skål og vend dem omhyggeligt med groftreven løg, fintskåret krydderurter, salt, peber, hvedemel og sammenpisket æg.

Form 16 små runde kager 10-12 cm i diameter og 5 mm høje på pladermed bagepapir, stænk med olivenolie og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i varmluftovn eller 225° i almindelig ovn i 25-30 minutter.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.