• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Røræg med krydderurter og semi-dried tomater

Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Det kræver lidt planlægning at lave Slow cooked tomater. Til gengæld smager de fantastisk og kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    500 g tomater
    2 tsk. frisk hakket timian
    2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
    Flagesalt
    5 æg
    2 spsk. mælk
    1 lille håndfuld krydderurter fx persille, purløg, kørvel og basilikum, grøn
    1 spsk. smør
    Salt og peber
    1 håndfuld spæd spinat

    Opskrifter og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Server ristet rugbrød til røræggene. 

    Du kan bruge merian i stedet for oregano.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies