Det kræver lidt planlægning at lave Slow cooked tomater. Til gengæld smager de fantastisk og kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær tomaterne i kvarte og vend med timian og olivenolie. Fordel tomaterne på en bageplade med bagepapir og drys med salt. Tør tomaterne i ovnen ved 100 grader i 3-4 timer.

Rør æg med mælk og hakkede krydderurter. Varm smørret på en pande og tilsæt æggemassen. Lad æggemassen stivne ved svag varme, mens der efterhånden skrabes forsigtigt fra bunden og ind mod midten i langsomme bevægelser. Fortsæt indtil æggemassen er næsten helt stivnet. Krydr med salt og peber.

Skyl spinaten og slyng den godt.

Server røræg med spinat, slow cooked tomater og rugbrød.

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.