Rå jordskokker i papirtynde skiver har en fin nøddeagtig smag, der står godt til den røgede fisk. Vær hurtig og grundig med citron/limesaften – jordskokker bliver hurtigt brune af luftens ilt.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skræl jordskokkerne. Skær dem i papirtynde skiver. Læg dem i en skål og pres citrussaft over.

Fordel jordskokkerne på fire tallerkner, så de danner en bund. Placer et stykke ørred oven på hver bund af jordskokker.

Opskrift og styling: Udviklet af Frugtformidlingen.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.