Røget makrel smager fantastisk på rugbrød, især når den toppes med en masse sprøde friske forårsgrøntsager. 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær hovedet af makrellen, åbn den helt i bugen som en bog og løft benene op. Del makrellen i mindre stykker.
Skyl spinaten og slyng den tør. Skær agurk og radiser i skiver og vend med hakket dild. 
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl aspargesene i tynde skiver med en tyndskræller.
Fordel spinatblade, makrel, agurksalat og asparges på rugbrødet. Krydr med salt og peber.

Tip
De grønne asparges kan dampes og skæres i snitter, i stedet for at serveres rå.

Opskrifter og styling Lone Kjær, foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.