Fisk, rabarber og spidskål en perfekt sommerlig kombination.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken. Snit spidskålen fint. Drys med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet i ca. 30 minutter.

Pisk fløden til skum. Vrid kålen fri for evt. væde og vend den forsigtig i flødeskum. Smag til med citronsaft og evt. sukker.

Tænd ovnen på 200 grader. Skær rabarberne i stykker á ca. 3 cm og kom dem i en skål. Vend forsigtigt med sukker og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir. Sørg for at de ligger spredt. Dæk rabarberne med folie og bag i ca. 15 min.

Krydr fiskefileterne med salt og peber og læg en skive parmaskinke på hver. Rul fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad med snippen nedad. Hæld hvidvin ved og bag i ovnen i ca. 10 minutter. 

Server rødtunge med spidskål, rabarber og nye kogte kartofler. 

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.