Fisk er godt. Sæsons rødspætteruller er mere end godt

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle. Smør fiskefileterne med flødeost og læg lidt kørvel på. Rul fileterne sammen, så ost og kørvel er indad. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Krydr dem med salt og peber og hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken. Bag fiskerullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom gulerødder og appelsinsaft i en lille gryde og kog ved svag varme i ca. 5 min. under låg.  
  3. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Kom æbler i gryden og lad det simre i yderligere ca. 2 min. Tilsæt hakket basilikum og krydr med salt og peber.
  4. Server rødspætteruller med appelsinkogte gulerødder og kogte ris.

Tip!
Server gerne en kålsalat, eller dampet broccoli til retten.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rødspætteruller med appelsinkogte gulerødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.