Rødspætteruller med appelsinkogte gulerødder
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle. Smør fiskefileterne med flødeost og læg lidt kørvel på. Rul fileterne sammen, så ost og kørvel er indad. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Krydr dem med salt og peber og hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken. Bag fiskerullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
- Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom gulerødder og appelsinsaft i en lille gryde og kog ved svag varme i ca. 5 min. under låg.
- Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Kom æbler i gryden og lad det simre i yderligere ca. 2 min. Tilsæt hakket basilikum og krydr med salt og peber.
- Server rødspætteruller med appelsinkogte gulerødder og kogte ris.
Tip!
Server gerne en kålsalat, eller dampet broccoli til retten.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek