Der er masser af smovs og skønne fisk i de sprøde salatblade. Server med lune fladbrød, tortillas eller pitabrød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Dup rødspætterne tørre med køkkenrulle. Halver dem på langs. Vend rødspætterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber. Varm olien på en slip let pande og steg rødspætterne på begge sider, til de er gyldne og godt sprøde.

Del salaten i store blade. Skær agurken i halve skiver og snit forårsløg.

Kom ærter i en blender sammen med mandler, presset hvidløg og olie og kør til en pestolignende konsistens.

Lun fladbrødene og server til de sprøde rødspætter i icebergsalat med  agurk, forårsløg og ærtepesto. Drys med hakket dild.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rødspætter i sprød salat med ærtepesto

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.