Genialt tilbehør til en hel masse, fx postej og paté, til stegt andebryst, stegt laks, til oksesteg og kalvekød, eller til ostebordet.

Tilberedning

45 min -

  1. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.
  2. Bland alle ingredienserne i engryde, og lad væsken koge ind ved svag varme.
  3. Smag evt. til medkrydderier efter behag, fx kanel, kardemomme, vanilje, fennikelfrøeller ingefær.
  4. Kom marmeladen på rene skoldede glas og luk tæt til meddet samme.

Marmeladen opbevares på køl og kan holde ca. 1 måned.

Opskrift og styling: Udviklet af Frugtformidlingen.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.