Spicy rødkål med asiatiske smagsgivere – prøv den til andestegen juleaften i stedet for den rødkålssalat du plejer at lave!


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kom alle ingredienser til dressingen i blenderen og kør det til en lind pasta, smag til med salt, peber eller lidt mere sukker eller syre.

Rist sesamfrøene let på en tør pande – brug moderat blus, ellersbrænder frøene, før de rister. Gør kål og gulerødder i stand, snit demi meget tynde strimler, læg dem på et fad og hæld dressingen over. Skærforårsløgene i meget tynde skiver og drys dem over salaten sammen med sesamfrø.

Opskriften er fra Nanna Simonsens bog: Nannas Salater. Gyldendal, pris 169 kr.

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.