Spelt bidrager med fylde og nøddeagtig smag til denne flotte røde salat

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den.
  2. Udkern og snit æblerne i både. Bland perlespelt, æbler og rødkål samt rødløg med de tørrede frugter.
  3. Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber, før den blandes med salaten, som gerne må trække 15 – 20 minutter og gerne længere.

Tip
I stedet for perlespelt kan du bruge bulgur.

1 dl bulgur overhældt med 1 dl koldt vand, trækker til væden er opsuget.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.