God og fyldig salat til julens kraftige mad. Passer perfekt til and, flæske-og ribbensteg til helstegt mørbrad og mange, mange andre af julens gode sager.

Tilberedning

30 min - 4 - 6 personer

Snit rødkålen meget fint. 

Kog rødbederne, tag skallen af og skær dem i tern.

Skær æblerne i tynde både og løg i fine tern. Skær de tørrede frugter i mundrettet stykker.

Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.

Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend og bland den omhyggeligt med salaten, der kun bliver bedre, hvis den får lov til at trække 1 times tid.

Tip
Rist hasselnøddekernerne i en varm, tør pande til er mørke og de yderste skaldele løsnes.

Afkøl og gnid nødderne mod hinanden, så skallerne falder af. Opbevar nødderne i en tætsluttende dåse eller glas - de smager forrygende.

Opskrift: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.