En skøn efterårssalat med rødkål og brombær


Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skyl og tør persille, rens chili for kerner og hak begge dele fint. Pres citron og rør saft med peanutbutter, honning og salt til en dressing. Rør hakket persille og chili i dressingen.
  2. Skær stokken af rødkålen, fjern de yderste blade og snit meget fint – gerne i 2-3 millimeter tynde skiver, brug evt et mandolinjern.
  3. Bland rødkål med dressing og lad trække minimum et kvarter før servering.
  4. Rist græskarkerner let på tør pande. Læg salaten i en skål eller på et fad. Skyl brombær.
  5. Fordel brombær og græskarkerner over salaten inden servering.

Grønt/frugt – ca. 150 gram/person

Opskrift og foto fra bogen "Mindst 600 gram om dagen" af Morten Skærved

 
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.