Denne salat med rødkål og appelsin fungerer som en herlig vintersalat, der passer godt til and, flæskesteg og vildt.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skræl den hvide hinde af appelsinerne og skær dem i fileter eller skiver.
  2. Udsten dadlerne og skær dem i kvarte.
  3. Skyl salaten og snit rødkålen fint.
  4. Pisk herefter en dressing af fløde, sukker og citronsaft og vend grøntsager og frugt med dressingen.

Tip
Server retten til stegt svinekød eller fjerkræ.

Energi pr. person:
700 kJ (180 kcal)
Fordelt på:
Protein 6%
Kulhydrat 42%
Fedt 52% (10 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.