Sund og smuk salat, hvor der også er kælet for smagen. Tilbehør til svinekotelet, andebryst og røget kød. Er også velegnet som frokost- og buffetret.


Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Kog og pil rødbederne. Afkøl og skær dem i tern eller strimler og bland dem med de øvrige ingredienser.
  2. Pisk dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend den i salaten.
  3. Vend de resterende ingredienser i salaten med let hånd og server.

Energi pr. person:  
520 Kcal
Fedt 29%
Protein 27%
Kulhydrat 44%

Opskriften og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rødbedesalat med rucola, valnødder og feta

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.