Kombinationen af de nye rødbeder, spæde salater, søde pærer og den salte blåskimmelost gør denne salat til noget helt særligt. Gør resten klar mens du koger rødbederne.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær rødbederne i tern eller stave.

Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne.

Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten. Smuldr osten over og drys med nøddekerner.

Tip
Forret eller let frokostret.

Energi pr. person: 
550 Kcal
Fedt 30 %
Protein 14% 
Kulhydrat 56%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.