Kombiner rødbedernes søde smag med noget salt og syrligt, som i denne dejlige fyldige salat med salte mandler og feta og sød-syrlig balsamico.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skyl og kog linserne i let saltet vand ca. 30 minutter – til de er møre. Afdryp og afkøl dem. Kog rødbederne møre i 45-60 minutter, efter størrelse. Afdryp og afkøl rødbederne, gnid skallen af.

Skær rødbederne i passende mundrette stykker eller riv dem groft. Skær løg og æbler i tynde både og vend dem sammen med rødbeder, linser og persilleblade.

Pisk dressingen sammen, smag den til og vend den i salaten. Drys med saltmandler og smuldret feta samt klippet purløg.

God til et stykke stegt fisk, en bøf og på en buffet. Alene kan den udgøre et frokostmåltid – med lidt brød til.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.