Røsti med stenbiderrogn | Opskrift på rødbederøsti
Er det sæson for stenbiderrogn, så kast dig ud i en ny måde at servere rognen på end med traditionelle blinis. Rødbederøsti er geniale og smager skønt.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Riv rødbederne og pastinakkerne groft på et rivejern. Kom det i en skål.
  2. Vend de revne rodfrugter med æg, hvedemel, salt og peber.
  3. Varm en pande op med rigeligt olivenolie.
  4. Form røstier med en spiseske og steg dem på panden ved mellem til høj varme et par minutter på hver side.
  5. Når første hold røsti er færdigstegte, lægges de på en tallerken, der dækkes med en anden tallerken, så de holdes lune, mens næste hold steges.
  6. Anret røstierne på et fad. Læg en teskefuld creme fraiche på hver, dernæst stenbiderrogn, finthakket rødløg og pynt til sidst med frisk dild.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.