Smager vildt godt og hvilken farve! Brug pestoen på brød eller som smørelse i sandwich og i burgere.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

  1. Kog rødbeder i 45-60 minutter, alt efter størrelse og pil dem.
  2. Ristpinjekernerne let på panden, til de er gyldne.
  3. Blend rødbeder medhvidløg, pinjekerner og parmesan.
  4. Tilsæt 2 balsamico og olivenolie ogsmag til med salt og peber.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.