Farven er indbydende og bollerne uimodståelige, da de får en lækker sødme fra rødbederne. Har du ikke revet rødbede ved hånden, så kan de erstattes af gulerødder, squash eller æble

Tilberedning

+60 min - 12 stk.

Hæld vand og yoghurt i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, honning og revne rødbeder og rør speltmel i.

Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen. Ælt til dejen er smidig, men stadig lidt klistret. Lad den hæve tildækket et par timer.

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i 12 skødesløse stykker og form så godt du kan til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 15 min.

Tænd ovnen på 225 grader.

Dryp lidt olivenolie over bollerne og bag dem i ca. 20 min. til de er gyldne og gennembagte.  

 

Opskrift og styling: Lone Kjær 
Foto: Line Falck

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.