Rødbedebøfferne her er smagfulde og mættende, da de også indeholder proteinrige kikærter og æg.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

  1. Udblød kikærterne i rigeligt koldt vand, 10 timer f.eks. natten over. Hæld vandet fra og kog kikærterne 1 time i frisk vand.
  2. Miks kikærterne i en foodprocessor. Kom de øvrige ingredienser i og miks det godt sammen.
  3. Varm olivenolie op på en sliplet pande. Skru ned til svag varme.
  4. Form 8 bøffer og steg dem f.eks. 4 ad gangen i ca. 20 min. i alt.

Tips
Chipotlemayo laver du ved at røre stødt chipotle (røget chili) op i en god mayonnaise.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.