En sundere chokoladekage, der smager himmelsk!

Tilberedning

+60 min - 12-16 stykker

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Tilsæt olie lidt ad gangen mens der piskes, så du får en luftig og homogen blanding.
  3. Rør revet rødbede i og sigt kakao, hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i dejen.
  4. Rør dejen sammen og kom den i en bageform beklædt med bagepapir, ca. 20*30 cm.
  5. Drys med chokolade, mandler og nødder.
  6. Bag kagen 35-40 min. ved 175°C, mærk efter med et træspyd om den er bagt, hvis der sidder dej på spyddet, skal den have lidt mere. Afkøl på rist, drys evt. med flormelis og skær den i passende stykker.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen. Fotograf: Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.