Salaten her er både frisk, syrlig og den har masser af smag

Tilberedning

60 minutter - 4 personer

Kom tranebær og sukker i en lille gryde og varm op til lidt under kogepunktet og sukkeret er opløst. Vend godt rundt og tag gryden af varmen. Afkøl tranebærrene.

Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend med olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag i ovnen ved 200 grader varmeluft i ca. 20 min.

Skær pærerne i kvarte og fjern kernehus. Skær pærerne i tynde både. Skyl persillen og slyng den tør. Anret persilleblade i bunden af et fad og top med rødbeder, pærer og tranebær. Dryp lidt olivenolie over og server.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.